Eredményes közösségi marketing és sales az utazás és nyaralás világában

A Travelbooggie egy nagyon jól csengő márka a hazai turisztikai piacon, a portálon már több ezren megtalálták a kedvükre való utazást, éttermet vagy egyéb szabadidős programot. A Travelbooggie kommunikációjában kiemelkedően erős a hírlevél és a bizonyos időközönként kiküldött EDM-ek. Az utazási portál az előbbiekben említett csatornákon kívül a közösségi média felületeken is erősít, a Facebook és az Instagram is előtérbe került.

A Facebook-on arra törekszünk, hogy a szórakoztató, könnyed tartalom mellett minőségi tartalmat nyújtsunk az érdeklődőknek, egyes ajánlatokat a Fb-on is megjelenítünk. Az Instagram oldal még gyermekcipőben jár, de fontos része lesz a cég kommunikációs stratégiájának.

A Travelbooggie-hoz szorosan kapcsolódik az OOGG Press online magazin, mely olvasmányos, érdekes tartalmakkal szól a nagyközönséghez. Az OOGG Press minőségi anyagait a közösségi oldalainkon is egyre hatékonyabban tudjuk népszerűsíteni.
Feladataim közé tartozik a közösségi médiafelületek tartalmának, az ajánlatoknak az összehangolása, folyamatos marketing tanácsadás és a sales-es folyamatok optimalizálása.

További munkáim