• “Dj-ként nem sok közöm volt a marketinghez, maximum, ha mikrofonba kellett ajánlani a következő heti eseményt ? Szilárdról már az első találkozásunkkor, kialakult a véleményem: korrekt és szakmailag felkészült ember! Marketing tanácsadásokkor mindig nagyon érthetően, türelmesen mondja el a szakmai tanácsait, észrevételeit, melyeket betartva egyre sikeresebb vagyok.”

  Dj Mono Zenész, lemezlovas
 • “Szilárd a legegyedibb marketing szakember, akivel valaha találkoztam. Naprakész tudásával és kreativitásával segíti a projektek fejlődését.”

  Ofczianka Balázs Erste Bank Hungary
 • “Szilárddal néhány hónapja kezdtünk el dolgozni és ami a legelső találkozásunkkor megfogott, hogy feltérképezte azt a célcsoportot, amelyet szeretnénk megtalálni. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk. Szilárdon látszik, hogy értem dolgozik! Mi, vállalkozók éppen itt követjük el a legnagyobb hibát, hogy az ilyen tudású emberekre nem akarunk költeni. Pedig minden pénzt megér! Remélem, sokáig tudunk még együtt dolgozni.”

  Csitáry Jenő Gazdakör étterem
 • "Szilárd rendkívül jó marketing szakember, könnyű vele együtt dolgozni. Meglátásai és tanácsai minden cég számára hasznosak lehetnek, csak ajánlani tudom!"
   

  Korodi Andor InnoWeb
 • „Héjj Szilárd maga a marketingarc. A kiváló internetmarketing-szakember a közösségi oldalak profi kommunikátoraként tűnt fel a szakmában. A kis- és középvállalatok lelkületét, speciális szemléletét, gondolkodásmódját érti, érzi, emiatt rendkívül hatásos, a gyakorlati életben azonnal használható segítséget, tanácsokat képes nyújtani azok számára. A marketingszakma elismert figurája, számos szakmai fórum meghívottja előadóként.”

  Demcsák Mária Piac&Profit
 • „Szilárddal nagyszerű együtt dolgozni, mindig tele van új ötletekkel. Szenvedélyesen szereti a szakmáját, a marketinget. Egy konferencián figyeltünk fel rá, ahol előadást tartott a hatékony közösségi marketingről, érthető és gyakorlatias volt az előadása. Már évek óta együtt dolgozunk vele, hál’Isten az eredményeink egyre jobbak azóta!”

  Taouria Nabi Moravia Fordítóiroda
 • „Facebook oldal működésével kapcsolatban kértem tőle marketinggel kapcsolatos tanácsot. Rögtön látta, hol a probléma, tudta, hol és hogyan kell változtatni. Szakmai hozzáértése eredményeként rövid idő alatt mérhető javulást mutatott a statisztika, s ez a felém irányuló megrendelésekben is megmutatkozott. Jó szívvel ajánlom Héjj Szilárd marketingarcot!”

  Pántyéné Horváth Klára Stíluskommunikátor
 • „Héjj Szilárd marketingarc olyan szakember, aki számomra megtestesíti a nagy betűs kreatív gondolkodásmódot! Gyorséttermeink marketing stratégiájának kidolgozásánál képes volt ötvözni az old school és newschool marketing technikákat. Aminek sikerét a vendégszámunk növekedésében tudtunk mérni!”

  Glázer István A váci Repeta gyorséttermek tulajdonosa