• Héjj Szilárd marketingarc
    Héjj Szilárd marketingarc

Szerencsés vagyok, mert azzal foglalkozom a mindennapokban, amit nagyon szeretek: a marketinggel. Egy francia multinál kezdtem szakmai karrieremet, majd néhány évvel később felépítettem a saját márkámat, a marketingarcot. Külső marketing tanácsadóként, marketing szakértőként segítem cégek marketingkommunikációját. Ami sikerre visz: a szakmai felkészültség, tapasztalat, az alázat a munkám iránt, hogy mindig a lehető leghatékonyabb marketing megoldásokat keresem a partnereim számára.

Kedvenc szakterületeim az online marketing, a közösségi média valamint az étteremmarketing és nem utolsó sorban az úgynevezett „old school marketing”, vagyis ennek a szerteágazó tevékenységnek az offline része. Dolgozom országos és regionális márkaépítésben, írok blogot, előadásokat tartok, oktatok, marketing stratégiát tervezek és valósítok meg, közösséget építek, foglalkozom értékesítéssel, és az ehhez kapcsolódó kampányok kidolgozásával, megvalósításával. Az integrált kommunikációban hiszek, többféle marketing eszköz együttes használata fokozza a kommunikáció hatékonyságát. A marketing nagyon gyorsan változik, újabb és újabb marketing eszközök és irányok tűnnek fel, ezért folyamatosan képzem magam, hogy lépést tudjak tartani a trendekkel.

Aki azért nem költ reklámra, hogy pénzt takarítson meg, az ennyi erővel az óráját is megállíthatná, hogy időt takarítson meg. – Henry Ford-

103
SIKERES PROJEKT
41
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
544
OKTATÁSI ÓRA
112
MÉDIAMEGJELENÉSEIM