Offline és online marketing kampányok a minél jobb eredményekért

2014-ben nyitottak meg az első Lipóti Pékségek Zalaegerszegen, napjainkban már öt működik a városban. A legelső üzlet nyitása előtt már dolgoztam ebben a projektben, nagyon alapos előkészületeket hajtottunk végre, így a siker mondhatni garantált volt. Offline és online médiafelületeken is kampányoltunk a nyitás előtt, így az emberek már az első napon özönlöttek. Hatalmasat „szólt” a két üzlet, melyeket három év alatt másik három követett.

Mindig kitalálunk vásárlást ösztönző promóciókat, de úgy, hogy azokkal semmiképpen se értéktelenítsük el a brandet. Fontosnak tartjuk, hogy a vásárlóink megismerjék a termékeinket, bevonjuk őket a termékfejlesztésbe is, folyamatosan kóstoltatunk. Online térben a Facebook-ot használjuk első sorban, nagyobb hangsúlyt kap az eladóhelyi marketing és egyéb offline marketing eszközök. A szórólapozással is kimagasló eredményeket tudunk elérni.

Feladataim közé tartozik a promóciók kitalálása, megtervezése, a folyamatos ötletelés, online és offline kampányok menedzselése.

További munkáim